Reserveren

Webshop

Om zeker te zijn van je plaats voor het baantjeszwemmen koop je best vooraf je ticket via onze onze webshop. Voor vrij zwemmen hoef je niet te reserveren.

Het tijdslot is de tijd van aankomst. Binnen dat blok mag je dus aankomen. Daarna mag je maximaal twee uur blijven of tot we sluiten.

Zolang er tickets beschikbaar zijn, kan je ook aan de kassa van het overdekt zwembad (tijdens de openingsuren) tickets kopen.

Tickets

We controleren de reservaties in het reservatiesysteem systematisch op onrechtmatig gebruik van voordeeltarieven. Daarnaast controleren we ook bij het betreden van het binnenbad. Identiteitskaart is altijd verplicht.

Maak je gebruik van een korting via de Gezinsbond, de UiTPAS met kansentarief ... ? Breng altijd je voordeelkaart mee. Wij controleren aan de ingang. Wie gebruikt maakt van een voordeeltarief, maar er geen recht op heeft, krijgt geen toegang.

We betalen tickets nooit terug.Je ticket verplaatsen naar een ander tijdsblok, kan wel. Hiervoor moet je ons bellen voor het begin van het gereserveerde tijdsblok. Doe je dat niet, dan vervalt de zwembeurt.

Tijdsblokken

Binnen de tijdsblokken is er een onderscheid tussen baantjeszwemmen en vrij zwemmen. De exacte indeling vind je bij onze openingsuren

Baantjeszwemmen

Tijdens het baantjeszwemmen zijn er 4 zwembanen beschikbaar.

  • De bodem staat diep, wie niet kan zwemmen wordt niet toegelaten. Het instructie- en plonsbad zijn gesloten.
  • We laten maximaal 20 personen toe per tijdsblok. 
  • Tijdens het baantjeszwemmen mag je niet vanaf de kant springen of duiken.

Vrij zwemmen

Tijdens het vrij zwemmen leggen we geen banen in.

  • Het instructie- en plonsbad zijn ook open.
  • Op woensdag (13.30 tot 15 uur), zaterdag (14.30 tot 16.15 uur ) en zondag (14 tot 15.30 uur) voorzien we speelmateriaal in het water.

Privé-zwemlessen kunnen alleen tijdens het vrij zwemmen en niet tijdens het baantjeszwemmen.