Reserveren

Het overdekt zwembad is momenteel gesloten door herstellingswerken aan de kuip.


Omdat we een beperkt aantal zwemmers toelaten, is reserveren en vooraf betalen verplicht.

  • Doe dat liefst online via de webshop
  • Het kan ook aan de kassa van het overdekt zwembad tijdens de openingsuren zolang er nog tickets beschikbaar zijn.
  • Reserveren kan vanaf de 15de van de maand ervoor. 

De tarieven blijven gelijk aan de standaardtarieven, beurtenkaarten kan je niet gebruiken (nog lopende beurtenkaarten worden met een jaar verlengd). Tickets worden om geen enkele reden terugbetaald.

De reservaties in het reservatiesysteem worden systematisch gecontroleerd op onrechtmatig gebruik van voordeeltarieven. Daarnaast zijn er ook controles bij het betreden van het binnenbad. Wanneer iemand onterecht een voordeliger tarief betaalde dan toegelaten, wordt hem de toegang tot het zwembad geweigerd. In dat geval betalen we al betaalde zwembeurten niet terug.

We werken met tijdsblokken met een onderscheid voor baantjeszwemmen en vrij zwemmen. De juiste tijdsindeling vind je bij de openingsuren. De vermelde tijden zijn de tijden waartussen de zwemmers het gebouw kunnen betreden en moeten verlaten hebben. Tussen de tijdsblokken wordt alles gereinigd en ontsmet.

Tijdens het baantjeszwemmen zijn er 2 zwembanen beschikbaar: een baan voor crawlzwemmers en een baan voor schoolslagzwemmers. Als de situatie het toelaat kunnen we daarvan afwijken. De redders van dienst nemen daarover een beslissing. 

  • Elke zwemmer respecteert de aangegeven zwemrichtingen. 
  • De bodem staat diep, wie niet kan zwemmen wordt niet toegelaten.Het instructie- en plonsbad zijn gesloten.
  • We laten maximaal 18 personen toe per tijdsblok. 
  • De zwemmers moeten altijd 1,5 meter afstand houden van elkaar, ook bij het inhalen van een andere zwemmer.
  • Tijdens het baantjeszwemmen mag je niet vanaf de kant springen of duiken.

Tijdens het vrij zwemmen leggen we geen banen in. Het instructie- en plonsbad zijn ook toegankelijk. We leggen geen speelmateriaal in het water. We laten maximaal 30 personen per tijdsblok toe.

Privé-zwemlessen laten we enkel toe tijdens bepaalde blokken van het vrij zwemmen (zie openingsuren) en niet tijdens het baantjeszwemmen.

Een sleutel voor de lockers kan je vragen aan de kassa (waarborg van € 1).