Reserveren

Vooraf reserveren en betalen is verplicht. Reserveer hier je ticket via de webshop.

We werken met tijdsblokken (tussendoor wordt alles gereinigd en ontsmet)

  • 9.30 uur tot 14.15 uur
  • 15.00 uur tot 20 uur

Bezoekers moeten het domein verlaten hebben op het einde van het tijdsblok. Hou daar rekening mee als je nog wil omkleden.

Reserveren kan:

  • liefst online via de webshop.
  • via de kassa van het openluchtzwembad De Warande tot een uur voor de start van een tijdsblok (in de praktijk kan je voor het ochtendblok een ticket reserveren tot de dag ervoor en kan je voor het middagblok reserveren tot een uur voor de start van dat blok). Vlak voor of tijdens het zwemblok worden er geen tickets meer verkocht, ook als er nog beschikbare plaatsen zijn. 

We laten maximaal 500 personen per tijdsblok toe. Na tussentijdse evaluatie kan het directiecomité na advies van de preventieadviseur de capaciteit uitbreiden of inkrimpen. Uiteraard altijd binnen de wettelijk toegelaten voorwaarden.

Voor kinderen jonger dan 5 jaar hoef je niet te reserveren, zij mogen ook gratis naar binnen. 1 persoon kan voor maximum 10 volwassenen tegelijk reserveren.

Reserveren voor inwoners van Wetteren

Inwoners van Wetteren kunnen de hele zomer op voorhand reserveren en genieten van het voordeeltarief voor Wetteraars.

Volgende gebruikers genieten ook van de voorrangsregel en het voordeeltarief:

  • Erkende Wetterse sportverenigingen die zwemwater nodig hebben voor het beoefenen van hun sport: waterpolo, triatlon, zwemmen, duiken.
  • Erkende jeugdverenigingen die in Wetteren op zomerkamp zijn. De reservatie gebeurt in dat geval door de verantwoordelijke voor het verhuur van de lokalen van de jeugdverblijfplaats in Wetteren.
  • Gebruikers van een erkend hotel of B&B in Wetteren. De reservatie gebeurt door de eigenaar of beheerder van het hotel of de B&B.
  • Inwoners van buurgemeenten van Wetteren die zich engageren om per zwemmer een supplement bovenop het standaardtarief voor inwoners van Wetteren te betalen (Wichelen, Laarne en Melle).

Reserveren voor niet-inwoners van Wetteren

Niet-inwoners van Wetteren kunnen reserveren vanaf 16 uur, de dag voor de dag waarop ze willen zwemmen en betalen het basistarief.