Reserveren

Het openluchtbad is open tot 31 augustus 2022 - 18 uur

Koop je tickets online

Koop je ticket(s) hier via de webshop. Vooraf je tickets reserveren en betalen is verplicht.
Het tijdsblok dat je reserveert, is je aankomstuur. Vanaf dan kan je blijven tot sluiting van het zwembad. Zwemmen kan tot 19.45 uur, om 20 uur sluiten we.

  • Wanneer je het domein verlaat, vervalt je ticket, je kan er geen tweede keer mee naar binnen.
  • De meeste mensen reserveren digitaal, maar als er nog over zijn, dan kan je die kopen aan de kassa. Je betaalt wel 2 euro meer.
  • Voor kinderen jonger dan 5 jaar hoef je niet te reserveren, zij mogen ook gratis naar binnen. 

Reserveren voor inwoners van Wetteren

Inwoners van Wetteren kunnen de hele zomer vooraf reserveren en genieten van hun voordeeltarief. Aan de ingang wordt de identiteitskaart gecontroleerd, breng die dus zeker altijd mee!
Ook deze gebruikers genieten van de voorrangsregel en het voordeeltarief:

  • Erkende Wetterse sportverenigingen die zwemwater nodig hebben voor het beoefenen van hun sport: waterpolo, triatlon, zwemmen, duiken.
  • Erkende jeugdverenigingen die in Wetteren op zomerkamp zijn. De reservatie gebeurt in dat geval door de verantwoordelijke voor het verhuur van de lokalen van de jeugdverblijfplaats in Wetteren.
  • Gebruikers van een erkend hotel of B&B in Wetteren. De reservatie gebeurt door de eigenaar of beheerder van het hotel of de B&B.
  • Inwoners van buurgemeenten van Wetteren die zich engageren om per zwemmer een supplement bovenop het standaardtarief voor inwoners van Wetteren te betalen (Laarne en Melle).

Reserveren voor niet-inwoners van Wetteren

Niet-inwoners van Wetteren (behalve inwoners van Laarne en Melle) kunnen reserveren vanaf 10 uur, de dag voor de dag waarop ze willen zwemmen en betalen het basistarief.
Aan de ingang wordt de identiteitskaart gecontroleerd, breng die dus zeker altijd mee!