Buurtsport

Elke donderdagavond organiseert de gemeente Wetteren buurtsport in de Warande. Van 18.15 uur tot 19.15 zijn er gratis bokslessen in de budozaal van de Warande. Ben jij ouder dan 8 jaar en heb je zin om na school te boksen? Kom dan iedere donderdagavond gratis boksen!

 

Op 1 oktober starten we weer met bokslessen in de Warande. Let op, er zijn wel een aantal maatregelen waar we ons aan moeten houden:

- ingang via de nieuwe sporthal, uitgang via de oude sporthal. We volgen de looprichtingen in de sporthal.

- geen publiek of ouders toegelaten, de budozaal is te klein om hier mensen te laten kijken. 

- let op, draag je sportkledij als je naar de sporthal komt! Je kunt je niet in de sporthal omkleden. Na de les kunnen we 30 min een kleedkamer gebruiken om te douchen

- handen ontsmetten als je binnen komt

- een mondmasker is verplicht voor iedereen ouder dan 12 jaar tot je in de budozaal bent. In de zaal en tijdens de training mag je je masker af doen. Als je de zaal verlaat (naar huis, naar het toilet) draag je je mondmasker weer. 

- schrijf je naam en telefoonnummer op in het mapje in de budozaal, zo kunnen we je bereiken mocht er een besmetting zijn. 

 

Voorwaarden

  • De bokslessen zijn voor iedereen van 8 tot 25 jaar. Boksmaterialen zijn gratis ter beschikking.

Procedure

Kom naar de budozaal van de Warande. Wees ietsjes vroeger, zodat je je nog kunt omkleden. Dan kunnen we op tijd met de les starten. De lessen lopen van 18.15 uur tot 19.15.

Meebrengen

Sportkledij en flesje water

Bedrag

Deze dienst is gratis.

Meer weten?