Vakantiekampen

 

sportkampenTijdens de vakantiekampen en kinderopvang van de gemeente Wetteren ligt de nadruk voor zowel kleuters als kinderen van het lager onderwijs op ‘spelen’ in al zijn vormen. Pleinspelen, buitenspelen, waterestafetten, spelletjes en sporten in kleine of grote groep, komen allemaal aan bod. En uiteraard is ons schitterende domein De Warande de ideale plek voor al deze activiteiten. De meeste van onze kampen vinden dan ook plaats in De Warande. Naast de verschillende spelen is er ook ruimte voor creatieve en muzikale activiteiten zoals knutselen, zang, dans, film, circus, koken en grappige sketches. Elk kind komt door deze afwisseling helemaal tot ontplooiing in een hechte, warme groep onder professionele begeleiding.

Inschrijven kan vanaf 14 januari 2019 om 9u00, bij voorkeur online via deze reservatielink. Lukt het niet online? De medewerkers van sporthal De Warande staan voor je klaar. 

Om in te schrijven moet je eenmalig een account aanmaken. Je kan op voorhand een account voor het hele gezin aanmaken. Heb je problemen bij het aanmaken van je account, dan kan je altijd contact opnemen met een onthaalmedewerker van de sportdienst die je verder helpt.

Het hele aanbod lees je in de brochure

Meer weten?