Vakantieaanbod

Online aanvragen

Wetteren voorziet tijdens de schoolvakanties verschillende leuke (sport)kampen. 

Bekijk het volledige overzicht van de vakantiekampen in 2023.

Op zoek naar G-sportkampen? Bekijk hier het aanbod van de G-sportkampen van Sport Vlaanderen. Alle info en inschrijvingen over G-kampen vind je op de website van Sport Vlaanderen

Procedure

Inschrijven voor de kampen kan vanaf 18 januari 2023 (om 9 uur) via reservaties.wetteren.be. Lukt het je niet online? Bel dan 09 369 84 70. Een medewerker van de sportdienst helpt je verder op weg. 

Om in te schrijven moet je eenmalig een account aanmaken. Je kan het account voor het hele gezin aanmaken. Dat kan je ook op voorhand doen. Heb je problemen bij het aanmaken van je account, neem dan contact op met een onthaalmedewerker van de sportdienst die je verder helpt (09 369 84 70). Zijn je kinderen in voorgaande jaren al naar een kamp of naar het speelplein geweest? Dan hoef je geen nieuw account aan te maken, maar je moet wel de medische fiche opnieuw controleren, anders kan je niet inschrijven. 

Als je je inloggegevens niet meer weet, dan kan je contact opnemen met de sportdienst. Ook als er meerdere families zijn die aan je kind gelinkt moeten worden (bijv. in geval van gescheiden ouders), kan de onthaalmedewerker je verder helpen.

Meebrengen

Wat moet je meebrengen?

 • Een lunchpakket
 • Een gezond tussendoortje en drankje voor de kleine pauzes
 • Zonnecrème en een petje om je te beschermen tegen de zon
 • reservekledij
 • Een extra paar sportschoenen voor in de sporthal
 • Drinkfles of beker met naam
 • Als de kinderen gaan zwemmen, wordt het de dag ervoor meegedeeld. Zij brengen dan aansluitende zwemkledij (losse zwemshorts zijn niet toegelaten!), een handdoek en eventueel zwembandjes mee.

Na elk kamp vinden wij heel wat jassen, mutsen, sjaals, truien … terug die van niemand lijken te zijn. Dat is natuurlijk erg jammer! Misschien kunnen jullie ons helpen door alle spullen te voorzien van een naam of te labelen? Alvast bedankt!

Bedrag

Je betaalt 15 euro per dag. De totaalprijs is afhankelijk van het aantal dagen. Enkel het paardenkamp is duurder, omdat het een extern kamp is, met extra kosten. 

Mensen met een beperkt inkomen hebben recht op een UiTPAS met kansentarief. Met de pas betaal je minder voor een vakantiekamp. Denk je u dat je in aanmerking komt? Ga dan zeker langs bij het Sociaal Huis. Daar bekijken ze samen met jou de mogelijkheden en berekenen ze of je een UiTPAS kan krijgen. 

Uitzonderingen

 • Annuleren voor de start van het kamp kan, maar de kostprijs wordt niet terugbetaald.
 • Annuleren tijdens het kamp kan enkel in geval van ziekte. Verwittig de kampverantwoordelijken of de sportdienst ten laatste de dag zelf en bezorg het doktersbriefje of geldig bewijs binnen de drie werkdagen aan de kampverantwoordelijke of aan de onthaalmedewerker van de sporthal. Het aantal gemiste dagen wordt integraal terugbetaald.
 • Als er voor een kamp te weinig inschrijvingen zijn, moeten we het afgelasten. We verwittigen iedereen die zich inschreef en betalen het inschrijvingsgeld terug.
 • De kampen vinden bijna allemaal plaats in sporthal De Warande (Warandelaan 14B, 9230 Wetteren), met uitzondering van het paardrijkamp.

Meer info?

Sporthal De Warande

onthaal.sporthal@wetteren.be

09 369 84 70

Warandelaan 14B, Wetteren

Online aanvragen

Meer weten?