7 juni: opening openluchtbad

31
mei
2021
Maandag 7 juni opent het openluchtbad opnieuw de deuren. Het zwembad is elke dag open tot eind augustus in twee tijdsblokken: 9.30 uur tot 14.15 uur of 15 tot 20 uur.
 
Reserveren en betalen vooraf is verplicht. Inwoners van Wetteren, Wichelen, Laarne en Melle kunnen dat vanaf 1 juni om 14 uur. Niet-inwoners kunnen reserveren de dag voor hun bezoek vanaf 16 uur. Reservatie kan via de webshop https://warande.recreatex.be/of aan de kassa van het zwembad. Telefonisch of via mail reserveren kan niet!
 
Let op: De parking is enkel voor bezoekers van het vaccinatiecentrum. Probeer dus zoveel mogelijk met de fiets of te voet te komen. Ook met het openbaar vervoer zijn we makkelijk te bereiken. Het station ligt maar 1 km ver en de bushalte 'Wetteren zwemkom' is net voor de ingang.

Waar kan je terecht als je toch met de wagen komt?

Kom je naar De Warande om een uurtje te sporten? Dan kan je kort parkeren in de Kruisbergstraat of Victor van Sandelaan, vanaf waar je de brug over de spoorweg kan nemen.

Voor wie een lang bezoek aan De Warande brengt, voorzien we een alternatieve parking op de oude terreinen van voetbalclub Racing Wetteren: Wegvoeringstraat 75B. Van daar kan je te voet naar het openluchtbad.

Kiss en ride: Bezoekers die iemand komen ophalen aan de sporthal (bv. kinderen) kunnen afspreken aan bushalte ‘Wetteren zwemkom’ om even te stoppen, in te stappen en door te rijden.

Ben je minder mobiel en je hebt een speciale parkeerkaart daarvoor, dan kan je nog steeds parkeren op de parking van de Warande op vertoon van je kaart.

Lees zeker ook nog eens alle (corona)maatregelen voor je een bezoek reserveert.
 

Meer weten?